Gyakran Ismételt Kérdések

Az ingyenes tanfolyamok anyagai írott szövegek, így speciális technikai feltételek biztosítására nincs szükség. Csak egy asztali számítógépre, laptopra, tabletre vagy okostelefonra és internetelérésre van szükséged, semmi másra.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatos információkra van szükséged, a Kapcsolat menüfül alatt található üzenő ablakban teheted fel. Az ingyenes tanfolyamok és a blogbejegyzések esetében egyéni problémafelvetések megoldását nem vállalom, ugyanakkor - amennyiben sokakat érintő, érdeklő kérdésről van szó - blogbejegyzésben adok választ.

Tisztában vagyok azzal, hogy jogszabályok folyton változnak. Épp ezért a tanfolyami anyagokat - a tanfolyam esetleges megszűnéséig, de minimum három hónapig - időkorlátozás nélkül elérheted. 

A tanfolyamok elvégzését követően hivatalos papírt nem kapsz, de a gyakorlatban használható tudást - és ezáltal határozottság, bátorságot - igen.

A jelenleg elérhető tanfolyamok írásos anyagok. A jelentkezést és annak jóváhagyását követően valamennyi lecke elérhetővé válik, így saját tempódban dolgozhatod fel azokat. Mivel az én időm és energiám is véges, az ingyenes tanfolyamokhoz kapcsolódóan nincs lehetőséged kérdéseket feltenni. Megértésedet köszönöm!

A célcsoportot a kismamák és a három év alatti kisgyermeket nevelő anyukák adják. Ugyanakkor a feldolgozott témák sokszínűségéből fakadóan az apukák, a nagyszülők, - sőt, tulajdonképpen bárki más is - találhat hasznos információkat a tanfolyamokban. Az egyes képzések egy-egy konkrét témát dolgoznak fel. A részletes leírás és a leckék címe alapján könnyedén kiválasztható az adott élethelyzetben releváns tanfolyam.

A tanfolyamok közül válaszd ki a neked tetszőt, majd kattints az "Érdekel" gombra. Ezt követően láthatod a tanfolyam részleteit és a kapcsolódó leckék címét. Ha tetszik, amit olvastál, csak kattints a "Jelentkezem" gombra!

A tanfolyamok célja, hogy kismamaként, kisgyermekes anyaként a mindennapok során felmerülő kérdéseidre szakmailag megalapozott, ugyanakkor közérthető válaszokat kapj. Nem hivatkozok be átlagember számára érthetetlen paragrafusokat, nem találsz száraz jogi szövegeket, viszont megkapod azt a gyakorlatias tudást, amelynek segítségével határozottan, a téged megillető jogok ismeretében léphetsz fel.

A blog menüpont alatt mindenki által elérhető, ingyenes tartalmak kerülnek közzétételre, az ingyenes tanfolyam anyagainak megtekintése ugyanakkor regisztrációhoz kötött. A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Amennyiben valamely tanfolyamra regisztráltál, kis türelmet kérek. Mivel a jelentkezésed jóváhagyáshoz kötött, az anyaghoz való hozzáférés nem azonnali.

A tanfolyamok elsősorban kismamáknak és kisgyermekes anyukáknak szólnak, de természetesen mások - például az apukák vagy a nagyszülők - is találnak hasznos információkat. A tanfolyamok az olvasók által leggyakrabban felvetett témákat dolgozzák fel legyen szó munkajogról, családjogról vagy épp fogyasztóvédelemről.